Çukurtaş İlkokulu

Vizyon: Akademik başarısı yüksek Sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif faaliyetlerle ulusal ve uluslar arası düzeyde adını duyuran ve güvenle tercih edilen İnsanlığın ortak değerlerini yaşam şekli haline getiren, geleceğimizi emanet edeceğimiz, özgür düşünen, sağduyulu, insanlığa gerçek iyilik yolunda hizmet edecek, güzel ahlaklı nesiller yetiştiren sevgi ve bilginin paylaşıldığı, örnek ve önder çalışmalarıyla "yarınların güvenle emanet edildiği" saygın bir eğitim kurumu olmak.

Misyon: Öğrencilerimizin bireysel farklılıklarını dikkate alarak, onlarla etkili iletişim kuran, deneyimli - dinamik eğitim- öğretim kadromuzla, çok yönlü eğitim-öğretim ortamı sunarak;​ Okuyan, Düşünen, Araştıran, Karşılaştıran, Yorumlayan, Çözüm üretebilen Bilim, spor sanat ve yabancı dil hakimiyeti ile çok yönlü yetişen,ilgi ve yetenekleri doğrultusunda keşfedilen, Akademik, sosyal, kültürel, sportif, sanatsal ve bilimsel içerikli projeler geliştirebilen Milli, manevi, ahlaki ve evrensel değerleri öğrenerek öz kültürüne sahip çıkan Vatan sevgisinin, vatanına milletine hizmet demek olduğunu bilen Kendi çıkarları için asla haksızlıklara göz yummayan... Bugünü planlayan, gelecekte kendisi ve vatanı için hedefleri olan örnek ve önder nesiller yetiştiren nesiller yetiştirmek.

Başarılar:

Saatler: 8.30- 14.30
Isınma: İlkokul sobalı ve anasınıfı elektrikli soba ile ısıtılmaktadır.
Bağlantı: Uydu İnternet (VSAT)
Servis Bilgisi: 8.30- 14.30
Sınavala Öğrenci Yerleştirme Yüzdesi: %75
Sportif Etkinlikler: Futbol, Voleybol ve Badminton etkinlikleri düzenlenmektedir.
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları: Ufkun Kanatları Projesi, Okulum Temiz Projesi, Akıl ve Zeka Oyunları Turnuvası Etkinliği ve Öğretmenim ile Başarıyorum Projesi çalışmaları yürütülmektedir.
Kontenjan Bilgileri: İlkokul 10 Anasınıfı 8

WEB - https://cukurtasilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Çukurtaş Köyü Çıkışı Kahta/Adıyaman

Yerleşim Yeri - Adıyaman İli Kahta İlçesi Çukurtaş Köyü (Köy Çıkışı)

Adres - Çukurtaş Köyü Çıkışı Kahta/Adıyaman

Ulaşım Özel Araç ile sağlanmaktadır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe merkezine 12 km ve il merkezine 45 km mesafededir.